Křupavost, to je to, oč tu běží!

V jiných textech se věnujeme bílkovinám a tukům, to jsou zásadní nutriční vlastnosti Piggy Snacku, které mají relevantní význam z hlediska výživy psa. Ale nejsme na světě abychom se jen udržovali při životě, chceme si to zde i užít a potěšit své smysly!

Dá se říci, že na křupavosti je založené celé odvětví průmyslu a marketingu, dokladem toho jsou celé úseky v obchodech, kde se prezentují různé křupavé dobroty. Z nějakého důvodu většina z nás miluje, když nám mezi zuby něco křupne a potom se to v ústech rozpustí na kašičku.

Piggy Snack je křupavý pamlsek pro psy

Ano, mnoho psů má rádo křupavé pamlsky. Křupavost je pro ně příjemným zážitkem a může jim poskytnout pocit uspokojení při žvýkání, to je jejich přirozená potřeba. Zároveň může zlepšit zdraví jejich zubů a dásní odstraňováním plaku.

Při výběru křupavých pamlsků pro svého psa je důležité zohlednit jeho velikost, věk a zdravotní stav, stejně jako obsah živin v pamlsku. Je vhodné vybírat křupavé pamlsky, které jsou speciálně navrženy pro psy a dodržují standardy kvality a bezpečnosti.

Křupavé pamlsky jsou jen doplňkem vyvážené stravy a neměly by nahrazovat základní krmivo pro psa.

Tip: ze zpětné vazby víme, že i páníčci a paničky ochutnávají Piggy Snack, není to problém, každá šarže je intenzivně ochutnávána lidskými dobrovolníky. Lidem to lépe chutná posolené ;).