O Piggy Snacku a bílkovinách

Snad v žádném propagačním materiálu o křupavém pamlsku pro psy Piggy Snack nezapomeneme zdůraznit jeho unikátní obsah bílkovin. Je na čase, abychom se bílkovinám (proteinům) zavěnovali blíže a našim zákazníkům tak přiblížili důležitost bílkovin ve stravě pro psy.

Ačkoliv se psi za desetitisíce let soužití s člověkem ve svých stravovacích návycích již trochu přiblížili člověku a pomalu se z nich stávají všežravci, lidé v Piggy Snacku respektují jejich masožravost. Piggy Snack obsahuje více než 60% bílkovin pouze živočišného původu.

 

Bílkoviny jsou složené z neesenciálních a esenciálních aminokyselin, které jsou nezbytné pro mnoho funkcí těla, jako například tvorba kostí, kůže, srsti a funkční imunitní systém. Esenciální aminokyseliny si organismus psa neumí syntetizovat sám a musí je přijímat v potravě. Proto jsou kvalitní bílkoviny nejdůležitější složkou potravy nejen psů.

Nedostatek bílkovin vede k zhoršení srsti, může oslabit kvalitu výcviku, pomalejšímu hojení a celkově zhoršenému zdraví. 

Občasným podáváním Piggy Snacku svého psa nejen odměňujete, zároveň mu poskytujete kvalitní živočišnou bílkovinu a energii.

Tip: Piggy Snack Omega obsahuje i kvalitní rostlinné bílkoviny a Omega kyseliny 3 a 6 z celozrnných konopných expelerů!